Tærter

Søde og salte tærter har en ting til fælles: Skorpen. Skorpen kan enten laves med butterdej, sukkerbrød eller spødt wienerbrød. Hvis opskriften indeholder et enkelt lager af skorpe og er kaldt en tærte, hvorimod hvis fyldningen er helt overdækket med skorpe, bliver desserten en sød tærte. De fleste tærter indeholder frisk frugt eller sødet frugt men der er også andre variationer med nødder, chokolade og nogle med marengs. 

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Neutral

Smagsneutral gele, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Ruby

Gele med jordbærsmag, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Classic Briant

Gele med abrikossmag, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral

Smagsneutral gele. Bruges kold, og sprøjtes eller stryges oven på kagen eller tærten. Reagere ved kontakt med syren i de friske frugter.

Miroir Glassage Noir

Kakao gele. Til gelering af desserter og dessertbomber, fryse og skærestabilt.