Vandbakkelse

"The Chou" bagværk eller Eclair er en fransk specialitet som er at finde i et hvert tradionelt bageri. Dets navn kommer fra den franske "flash of lightening" fordi de kan spises meget hurtigt. Den originale opskrift indeholder en choux dej rørt i en aflang form, fyldt ud med creme og toppet med fondant glasur. Det kan for det meste findes i 3 forskellige smage: vanilje, kaffe eller chokolade men der er også opfundet flere sofistikerede opskrifter, der i blandt med flødeskum, frisk frugt og enda salte ingredienser. 

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Ganache

Belgisk chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bage- og frysestabil

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Neutral

Smagsneutral gele, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Ruby

Gele med jordbærsmag, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Classic Briant

Gele med abrikossmag, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Miroir Glassage Noir

Kakao gele. Til gelering af desserter og dessertbomber, fryse og skærestabilt.