Berliner

En Berliner er et traditionelt tysk konditori lavet af en stegt gærdej og er normalt fyldt med en marmelade fyldning og toppet med flormelis. Denne konditoriform var traditionelt spist for at fejre Nytår, men er også brugt på andre tidspunkter af året. 

Der er lavet mange forskellige regionale variationer gennem tiderne så som "bolas de Berlim" i Portugal, fyldt med æggeblomme creme eller "Kitchener Bun" i de sydlige australien, som er en Berliner skåret halvt over og er fyldt med både creme og syltetøj. 

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Ganache

Belgisk chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bage- og frysestabil

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Classic Citron

Smagskoncentrat baseret på 169 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Ananas

Smagskoncentrat baseret på 114 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Kirsebær

Smagskoncentrat baseret på 61 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).