Vores vision og mission

Vi tror på, at kvaliteten af mad vil blive fortsat vigtigere for forbrugere over hele verden. Det er derfor vores mål at tilbyde produkter, der kombinerer smag med god næringsværdi og balanceret kost, og dermed bidrage til forbrugernes sundhed og madglæde på den bedst mulige måde.

Vores mission

Vi hjælper vores kunder med at være succesfulde i deres forretning - ved at kombinere den relevante teknologi med vores erfaring fra madkulturer over hele verden til nye muligheder.

Vi vil være "reliable partner in innovation"

Vores værdier

Gennem årene har vi udviklet et stærkt sæt grundlæggende  værdier, der indgår i vores daglige måde at drive vores forretning på. Disse værdier er de samme i Puratos selskaber over hele verden - vi kalder det i daglig tale "Puratos Magic".

Vores 6 "Puratos Magic" værdier er:
De første 3 værdier relaterer sig især til hvordan vi efterlever "reliable partner"
  • Teamspirit: Vi tror på, at ved at arbejde sammen opnår vi mere og har det sjovere. Helheden giver større udbytte end summen af de individuelle præstationer. 

  • Ethics: Vi arbejder samvittighedsfuldt, er tro mod vores overbevisning om at kvalitet og sikkerhed kommer i første række, og vi går ikke på kompromis med vores professionelle standarder.

  • Quality: Vi tilstræber at løse opgaven rigtigt første gang, og vi udfordrer hele tiden os selv på, om vi kan forbedre vores produkt og vores indsats.

De næste 3  værdier relaterer sig især til, hvordan vi arbejder med innovation:
  • Passion: Vores passion er at hjælpe vores kunder til at være succesfulde i deres forretning via nye ideer og inspiration . Samtidig prioriterer vi et arbejdsmiljø, som også stimulerer den personlige udvikling.

  • Courage: Vi opsøger nye muligheder og er ikke bange for at prøve nyt.

  • Vision: Vores mål er fornyelse med vision - med respekt for erfaringer er vi altid på udkig efter nye horisonter og måder at forberede os selv på et marked i evig udvikling.