Master Class uge hos Chokolade Universitetet i Belgien

16 apr. 2018

Corporate

Master Class uge

Belgien er verdenskendt for deres udsøgte chokolade. For at kunne dele denne passion og ekspertise med ligesindede chocolatiers, har Syntra etableret et helt nyt ekspertisecenter i samarbejde med Belcolade: 
Chokolade universitetet Belgien. 

Fra den 28. maj til den 1. juni 2018 vil professionelle chokoladefolk fra hele verden samles i en uge med eksklusive 'master classes', afholdt af vores egne tekniske rådgivere. 

Smag som hovedeemne

 

I maj 2018, organiserer Chokolade Universitet en uge med eksklusive 'master classes' i smukke Bruges, Belgien. 
Ugen vil være centreret omkring smage og blive håndteret fra vores fire fokuspunkter: 

  • Innovation
  • Teknik 
  • Fremtid
  • Kultur 

Disse master classes afholdes af førende chocolatiers og eksperter fra en række af specialområder, såsom: Dominique Persoone, Stéphane Leroux, Michel Eyckerman, David Redon og mange flere.