Lokale Innovationscentre

innovation center Belgien Vi udtrykker vores engagement gennem innovation
Puratos innovationcentre er meget mere end imponerende bygninger. Det er steder, hvor vi udtrykker, kommunikerer og demonstrerer vores mission, værdier og naturligvis vores innovationer.  

Vi ved, at innovation er en en vigtig del af både vores og din forretning, og vores internationale innovationscentre viser vores engagement i at være på forkant både indenfor bageri og konditori.
Besøgende fra hele verden kan komme og se vores state-of-the-art faciliteter i alle 36 innovationscentre. Innovationscentrene er designet til at forudse og imødekomme de brede behov vores mange forskellige kunder har i forhold til værktøjer, udstyr, forskning, ekspertise og træning. Vi koncentrerer os om områderne bageri, konditori og fremstilling af chokolade, og understøtter håndværksbagerens kreativitet, industrielle kunders komplekse produktion og de særlige behov som supermarkeder og restauranter har.
Vi engageret os i at levere den nyeste teknologi og bidrager med indsigt og ekspertise, der hjælper dig med at udvikle dine egne skræddersyede produkter eller løsninger. Vi stræber efter at booste din forretning ved at dele de nyeste teknologiske udviklinger og forretningsmæssig know-how med dig.

Category Management

Vi arbejder sammen med dig om at analysere og udvikle din produktkategori samt identificere nye potentialer. Målsætningen er at styrke dit produktsortiment og din relation til dine kunder.

Produktprofilering

Vi laver objektive beskrivelser af de vigtigste produktkarakteristika så som smagsprofil, struktur m.v. Dette hjælper os til bedre at beskrive og teste forbrugernes præferencer af specifikke karakteristika og dernæst at udvikle og tilpasse produkter, som modsvarer dette.
Analyser dine produkter overfor konkurrenternes produkter og få bedre forståelse af din markesposition