Industrial Patisserie Competence Center

chocolate-filling-machine Vores state-of-the-art Industrial Patisserie Competence Center er et innovationscenter, der fokuserer på forskning, udvikling af anvendelsesformer og træning. Dermed kan vi levere support på højeste niveau til vores konditori-kunder.
Video
Vores Industrial Patisserie Competence Center fokuserer på forskning indenfor industrielle konditoriprocesser, udvikling af industrielle anvendelsesformer og træning. Centret samler flere års investering i værktøjer og metoder, for at hjælpe vores kunder med at klare de udfordringer, de møder på markedet. Hver dag, bruger kunder og Puratos eksperter fra hele verden udstyr og support i centret, der skal bruges til at teste nye ingredienser i industrielle produktlinjer og i ægte kundesituationer. 

Centret omfatter pilotudstyr, der svarer til realistiske produktionsmiljøer for Puratos' kunder og samarbejdspartnere, således at der kan testes og laves prøveproduktioner og vores ekspertise fuldt kan udnyttes. 

Industrial Patisserie Competence Center samler flere års investering i værktøjer og metoder for at hjælpe vores kunder med at klare de udfordringer, de møder på markedet.

Din fordel som kunde:

Forskning i produktionsprocesser indenfor konditori, udvikling af testede løsninger i et pilotproduktions-miljø, mere effeltiv og kortere-til-markedet support gennem et netværk af eksperter prøvemæssig implementering af ingredienser og processer specifikt patisseri-udstyr til testning, træning i anvendelse og teknologier.

Vidste du

Puratos tilbyder forskellige værktøjer til industrielle kunder for at hjælpe dig med din forretning

Relaterede artikler