Industrial Bakery Competence Center

industrial bakery competence center Vores Industrial Bakery Competence Center tilbyder dig som kunde både faciliteter og værktøjer til udvikling af specifikke løsninger. Her har du mulighed for at forske og teste endelige anvendelsesformer, inden den endelige implementering på din produktlinje gennemføres.

Hvad er IBCC?

Vores Industrial Bakery Competence Center (IBCC) fokuserer på forskning indenfor industrielle bageriprocesser, udvikling af industrielle anvendelsesformer og træning af potentielle kunder.

Hjertet i IBCC er et fuldt udstyret bageri til teknologisk innovation og procesoptimering i industrielle bagerier på vores hovedkontor i Bruxelles, Belgien. 
Industrial Bakery Competence Center tilbyder dig som kunde faciliteter og værktøjer til udvikling af specifikke løsninger, og giver dig mulighed for at forske og teste endelige anvendelsesformer, inden den endelige implementering på din produktlinje gennemføres.

Hvad kan IBBC gøre for dig?

IBCC tilbyder en komplet pakke med skræddersyede løsninger: fra ingredienser til færdige produktopskrifter og deres ernæringsmæssige værdi, fra processer til implementering og evaluering (sensorisk, profilering). Vi tilbyder yderligere træning af specifikke anvendelsesformer og teknologier indenfor den industrielle sektor.

Vores samarbejde

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i vores Innovationscentre. Din Puratos kontaktperson kan give dig yderligere informationer om hvordan du får det meste ud af Puratos Industrielle Bagerikompetencecenter.

Vidste du

Puratos deltog i EU FRESH BAKE projektet : Puratos har mange Research Managers Bake Industri (RMBI) fordelt over hele verden