Center for Bread Flavour

center-for-bread-flavour-3 Puratos Center for Bread Flavour ligger i idylliske omgivelser i St. Vith i Belgien. Med sit helt unikke surdejsbibliotek og sine komplette prøvebageri er det et idéelt mødested for passionerede fagfolk fra hele verden. Her kan du både arbejde fokuseret og få større indsigt i brødsmag samt fermentering og samtidig lade dig inspirere til at udvikle nye brød. Center For Bread Flavour har desuden mødelokaler, restaurant og øvrige faciliteter til at skabe rammerne om den perfekte teambuilding, brainstorming eller andre møder.

Dine fordele

Udforsk den fascinerende verden af brødsmag.

Er du klar til at gå på opdagelse? Kom med og lær mere om hemmeligheden bag brødets smag. Lad dig inspirere og skab smagssensationer, der overgår din egen fantasi. Lær at udvikle brødprodukter, der glæder dine kunder og find ud af hvordan du gør dine produkter til noget særligt, der skiller sig ud.

Puratos har i årevis foretaget dybdegående forsking i, hvordan forbrugeren oplever madens smag

Konceptudvikling

Sammen udforsker vi, hvilken indflydelse fermentering har på brødets struktur og smag, og ser på Sapore-seriens egenskaber der er karakteriseret ved den naturlige brødsmag. Vi gennemgår de forskellige bageprocesser, der tilfører smag og andre karakteristika til brødet. Du kan ligeledes teste og udvikle nye anvendelsesformer sammen med vores specialister,  og udvikle nye opskrifter, som dine kunder vil elske. Vores eksperter omsætter dine ideer til virkelighed ved at udvikle produktprøver i vores state-of-the-art testbageri. Ved at bruge de sensoriske egenskaber, vurderer vi prøverne i fællesskab, indtil du har fundet det koncept, der stemmer overens med dine egne forventninger. 
Sammen udforsker vi, hvilken indflydelse fermentering har på brødets struktur og smag