Surdeje og Fordeje

flavours solutions Brød har altid været det, vi brænder særligt for, og brød er vores store hjertesbarn. Passionen lever stadig i dag med stor fokus på omfattende forskning indenfor fermenteringsteknologi. Vi har samlet bakteriekulturer fra hele verden for at hjælpe dig med udviklingen af nye brødtyper eller for at forbedre brødets smag. Således har vi udviklet en bred palette af smagsprofiler i vores to vigtigste produktserier: Sapore og O-tentic.
Sapore er en serie af naturlig fermenterede klar-til-brug surdeje, og fås både som pulver og i flydende form. Kombineret med dine opskrifter sikrer Sapore serien dig muligheden for at producere brød med unik og differencieret smag, der adskiller dig fra dine konkurrenter.

O-tentic er en serie af aktive bageriingredienser - baseret på surdej - som er særligt designet til at bage autentiske og rustikke brød.

Vidste du

Puratos Center for Bread Flavour i Belgien giver dig muligheden for at udforske brødsmage fra hele verden og lege både med nye og med dine egne opskrifter.

Relaterede dokumenter

Relevante hjemmesider