Omkostningseffektivitet

Effektivisering af omkostningsniveauet i opskrifter og produktion er en vigtig del af det at drive en succesfuld forretning indenfor brød- og kagebranchen. Hos Puratos har vi stor fokus på at hjælpe, med at effektivisere disse omkostninger ved hjælp at innovative teknologier og ekspertviden. Eksempler kunne være:
  • Acti-Ovo – designet til at reducere æg mængden i kageopskrifter mod det formål at reducere på omkostningerne uden at gå på kompromis med kvaliteten i det endelige produkt.
  • Intense Gluten Replacement – designet til at reducere mængden af tilsat gluten i brødopskrifter med det formål at mindske på omkostningerne uden at gå på kompromis med kvaliteten af det endelige produkt.
  • Acti-Fresh – designet til at forlænge holdbarheden i kager og derigennem minimere spild og dermed omkostninger.
Vores effektive bagemidler og herunder især universalproduktet S500 er desuden kendt for at give den optimale volumen, stabilitet og kvalitet ved en lav dosering, hvilket igen begrænser dine reelle produktionsomkostninger.

Relaterede dokumenter