Løsninger til produktion over frost

Frozen dough solutions Ingredienser, opskrift og proceskontrol af største vigtighed for at opnå brødprodukter af høj kvalitet, når du producerer over frost.
Vores team af specialister og fagfolk hjælper dig med at tilpasse og finindstille både ingredienser, opskrift og procesparameter, indtil dit ønskede slutresultat er opnået. Vores løsninger til produktion over frost kan skræddersys efter dine særlige krav og behov, da hvert enkelt bageri og produktion har sine egne krav og anvender specifikke råvarer. Vi tilpasser vores ingredienser til dine individuelle kundebehov.
Frostec-serien indeholder følgende forsllige teknologier:
Kimo til produkter der fryses u-raskede.
Double Bake til forbagte produkter der fryses og skal bages færdige inden salg.
Quick Step til for-raskede produkter der fryses

Vidste du

Kimo teknologien er stadig - cirka 40 år efter den blev udviklet - den mest helstøbte løsning til produktion af u-rasket frossen dej. 

Relevante hjemmesider