Løsninger til forbedring af blød tekstur

produto para pao Brødets tekstur er afgørende valgkriterie for alle forbrugere
Vores SOFT´R teknologi er udviklet til at give dine bageriprodukter den helt rigtig tekstur og blødhed. Den optimerer alle aspekter af tekstur - lige fra dagen hvorpå brødet bages til dagen, hvor det spises. 

SOFT´R fås som universalløsningerne:
SOFT'R Cotton der anvendes i alle former for bløde boller eller brød.
SOFT'R Tvebak der anvendes til bløde boller eller bløddej.
SOFT'R Intens som er specifikke moduler, der giver udvalgte egenskaber til brødet så som øget friskhed, kort bid, forbedret skærbarhed.



Vidste du

SOFT´R Intens teknologien lader dig fokusere på et særlig aspekt af din dej eller dit endelige brød, hvor du har brug for forbedring. SOFT´R Intense kan tilsættes på toppen af en eksisterende opskrift for give et produkt en blødere krumme, gøre et produkt kortere i bidet, give mere kulør osv.

Relaterede produkter

Relevante hjemmesider