Fyldninger

Det helt rigtige fyld til dine produkter er et spørgsmål om både smag og tekniske egenskaber. Vi har udviklet et værktøj, der gør det muligt at definere, hvilken type fyld fra vores brede produktsortiment der imødekommer dine særlige krav til smag, struktur eller holdbarhed samt til dine produktionsparametre.
wienerbrod2
Baserende på de særlige krav og behov der findes i markedet, har vi udviklet en række fyldninger. Her er blot nogle af dem:

Cryst-o-Fil er en serie af langtidsholdbar chokolade-baseret fyldning, der indeholder 50% ægte belgisk Belcolade chokolade og er uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. På grund af de unikke tekniske egenskaber, tilbyder den patenterede Cryst-o-Fil serie en utrolig alsidig anvendelse og kan blandes med alle smagsgivere og ingredienser. 

Vores cremer anses af mange i bageri- og konditoribranchen for at være det mest pålidelige cremede fyld på markedet, takket være den gode stabilitet under fremstilling, bagning og frost. Vores cremer  kombinerer enestående tekniske karakteristika med en dejlig smag og findes i mange varianter med både vanillesmag og kakaoindhold.
frugttaerte
Cremefil er en serie af klar til brug cremer. Cremfil tilbydes også i tailormade løsninger, som er tilpasset dine særlige produktionsparametre, smags- eller farvepræferencer. Seneste udvikling i Cremfil familien er Cremefil Ultim som er en serie af chokolade og nøddebaserede bagestabile fyldninger, som er skræddersyede til at give langholdbarhed. Cremfil Ultim produkterne er desuden meget fleksible i forhold til den proces, de skal indgå i, og de indeholder typisk også et lavere indhold af fedt end andre sammenlignelige fyldninger.

Belcreme er navnet på vores serie af cremepulver, der let røres op med mælk og/eller vand.

Vi har flere serier af frugtfyldninger med ekstra højt frugtindhold, som alle er bage- og frysestabile og kan bruges i fremstilling af lækre kager- og desserter. 

Topfil er serien hvor alle produkter indeholder frugtstykker. Topfil findes i alle de populære sorter samt i udvalgte af de mere eksotiske sorter.

Vivafil 
er serien hvor alle produkter er puréer uden frugtstykker. Vivafil findes i alle de populære sorter samt i udvalgte af de mere eksotiske sorter.frugtsorter. 

Vidste du

Vi forarbejder frugterne direkte efter de plukkes for at få så meget ud af frugtens naturlige friskhed som muligt.