Fedterstatning

Fedt er en naturlig smagsbærer, og er samtidig et nøgleelement, når det handler om at sikre en god mundfornemmelse. Når det handler om brød og kager med relativt højt fedtindhold, tilfører fedt en blød, kort og saftig struktur til produktet. Et højt indhold af fedt i brød og kager kan dog også ses på omkostningerne. Derudover har det en negativ effekt på næringsværdien. Forbrugerne ser i stigende grad på sundere alternativer uden at de ønsker at gå på kompromis med hverken smag eller nydelse.
Vores fedterstatningsløsning hedder Puraslim og er et reelt alternativ til fedt. Puraslim kan forbedre den næringsmæssige værdi i dine bagerivarer ved at reducere fedtniveauet med op til 40 % i kager og op til 70 % i søde brød. Ved brug af Puraslim går du ikke på kompromis med kvaliteten, og du kan stadig tilbyde en lækker, blød, kort og fugtig struktur til konkurrencedygtige og stabile priser. 

Vidste du

I forbrugertest (blindsmagninger) har forbrugerne ikke lagt mærke til det reducerede fedtindhold i bagerivarerne, og de foretrak faktisk Puraslim-produkterne.