Sensobus

inside_Sensobus Puratos Sensobus er et unikt værktøj, der hjælper os med at forstå forbrugernes præferencer. Det er et fuldt udstyret sensorisk laboratorium på hjul, der kan stilles op alle steder og anvendes til undersøgelser af forbrugernes præferencer.
Vores Sensobus, anvendes idag på både det europæiske og nordamerikanske marked. Vi kan teste op til 300 forbrugere pr. dag, der bidrager med deres sensoriske input og holdninger til produkterne. Disse informationer analyseres af vores forskere, der bruger analyserne til at foreslå passende produkter eller løsninger.
Udover den viden vi opnår om forbrugernes smagspræferencer, spørger vi ind til deres købs- og brugsadfærd for de forskellige produkter og får indsigt i, hvordan deres forbrugsmønster er.

Sensobus outside
Puratos Sensobus gør det nemt og hurtigt at komme ind til kernen i dine forretningsaktiviteter - nemlig forbrugernes præferencer.  Derudover foretages undersøgelserne lige der hvor forbrugerne køber ind, hvilket gør at vi fanger dem så tæt på indkøbssituationen som mulig.