Hvordan opnår du den autentiske fornemmelse af bageri?

Hvordan integrerer du den autentiske fornemmelse af bageri Hvordan opnår du den autentiske fornemmelse af bageri?
Pastelerías La Esperanza i Mexico er et eksempel på et koncept, der med succes har opnået den autentiske fornemmelse af bageri i sine butikker. Taste Tomorrow talte med marketingchef Ana Belén Juamperez García.

Bageri – Soft’r melting

Den smeltende mundfuld – almindelig i desserter og is – er nu også opnåelig i brød. Denne teknologi tilfører brødprodukter en smeltende konsistens, der varer fra dag et og indtil sidste holdbarhedsdato. Soft’r Melting tilbyder en unik kombination af friskhed, blødhed, elasticitet og et kort bid.

Særdeles vigtig læring

La Esperanza udviklede for nylig et meget varieret udbud af europæiske brødtyper. ”Der var et meget begrænset udbud af håndlavet brød i Mexico”, siger Ana Belén. Det nye sortiment af europæiske brødtyper er blevet godt modtaget i Mexico og har haft en meget positiv indvirkning på deres kunder.

Når du introducerer nye produkter, så positioner dem ved at fortælle kunderne om historien. ”Hvor kommer det fra? Hvordan skal det spises? Hvor spises det? Vis historien på emballagen eller i materiale på salgsstederne”, siger Ana Belén.

Ved brug af demonstrationer og tilbud om smagsprøver guider La Esperanza kunderne hen imod nye produkter, som firmaet gerne vil gøre opmærksom på. ”Når du befinder dig i en forretning med så mange forskellige produkter, har du måske brug for hjælp”.

Om Ana Belén Juamperez García

Ana er oprindelig grafiker, men hun har også en eksamen fra Cordon Bleu i konditori og et internationalt kogekunstdiplom fra Ambrosia. Hun kombinerer sin lidenskab for grafisk design og æstetik med sin kærlighed til mad i funktionen som marketingchef hos La Esperanza.


Pastelerías La Esperanza blev stiftet i 1975 af Anas far. På nuværende tidspunkt er der mere end 60 butikker over hele Mexico.


Se hele Taste Tomorrow interviewet med Ana Belén Juamperez García i vores digitale Taste Tomorrow magasin.


Events

Der er i øjeblikket ingen kommende events.

Magazine

Twitter