Taste Tomorrow

Gør fremtidens mad til en realitet i dag

(Sundheds-)bevidst forbrug, plantebaseret, håndværk... forbrugeradfærden er i konstant udvikling.

Det er grunden til, at vi for over 10 år siden udviklede vores egen forbrugerforskning kaldet Taste Tomorrow. Vi undersøger lokal og global forbrugeradfærd, holdninger og valg ved en kombination af interviews og AI-teknologi. Dette giver os mulighed for at holde øje med udviklingen af trends og afsløre nye inden for bageri, konditori og chokolade.

Desuden er alle de data vi indsamler, understøttet af vores globale trend-spotting-netværk, sensorisk forskning og unikke samarbejder med forskere, smagshuse og universiteter.

Afspil video

Hvordan hjælper det din virksomhed?

  • Bliv opdateret med de seneste trends inden for bageri, konditori og chokolade – Både globalt og lokalt.
  • Få et globalt perspektiv på udviklingen i fødevareindustrien i dag og forudsigelser om, hvor den kan være på vej hen i morgen.
  • indsigt og viden om markedet i hele verden.
  • Hold fast i dine kunder og opdag nye muligheder.
Vil du opdateres med de nyeste trends og innovationer inden for dit felt? Kontakt os for at få en præsentation med den seneste indsigt fra vores Taste Tomorrow undersøgelse.

Et kig fremad: Hvad er populært lige nu?

Hotteste trends indenfor bageri 2023

Forbrugerne kræver friskhed, sætter pris på håndværk og fortsætter med at søge efter traditionelle autentiske opskrifter.

Hottest trends indenfor konditori 2023

Forbrugerne jagter tradition, klassikere med et twist og forkælelse.

Hottest trends indenfor chokolade 2023

Forbrugerne kræver mere af chokolade end blot sødme. Gennemsigtighed og bevidst forbrug er en af de tre største tendenser.

Hold kontakten til dine kunder

Vil du have frisk indsigt i udviklingen indenfor sundhed, bekvemmelighed, oplevelse, digitalisering og meget andet inden for bageri, konditori og chokolade? Eller ønsker du mere information om vores globale forbrugerundersøgelse?

Vi hjælper dig gerne! Kontakter os for at høre mere.

Seneste historier

De 3 hotteste trends indenfor bageri for 2024

The 3 hottest bakery trends for 2024: a must-watch list

Brug vores Taste Tomorrow-tendensprognosen som en konkurrencefordel. Oplev de 3 bedste trends indenfor bageriindustrien, baseret på verdensomspændende forbrugerforskning og online dataviden.

De 3 hotteste konditori trends 2024

The 3 hottest patisserie trends for 2024

Vores globale Taste Tomorrow forbruger analyse giver dig de 3 hotteste konditoritrends for 2024.

Er alger fremtidens bageri- og konditoriingrediens?

Er alger fremtidens bageri- og konditoriingrediens?

Der er en enorm hype omkring mikroalger som en potentiel fødevareingrediens. Find ud af, hvorfor alger er så lovende, og hvad dets fremtidige anvendelser i bageri- og konditoriindustrien er.

9 bagere viser vejen på TikTok og Instagram

9 bagere viser vejen på TikTok og Instagram

Mange trends udvikler sig eller accelereres via sociale medier. Vil du være på forkant med trends inden for bageri? Følg disse 6 inspirerende bagere på TikTok.

Madtendenser fra hele verden: Opdag regionale forskelle

Madtendenser fra hele verden: Opdag regionale forskelle

Vores Taste Tomorrow overvåger millioner af madrelaterede indlæg på sociale medier og søgemaskiner. Vi har lavet en top 5-lister over de tendenser, der blev nævnt mest i forskellige regioner over hele verden.

De hottest trends indenfor chokolade 2023

De hotteste trends indenfor chokolade 2023

Forskning og analyse fra Taste Tomorrow indikerer, at forbrugeren i 2023 blandt andet, at der vil være stigende efterspørgsel efter etisk fremskaffet og plantebaseret chokolade. En gennemsigtig forsyningskæde og lækre alternativer til mejeri vil drive salget og forføre forbrugerne.