Seneste artikler

Hr. Bernard Lahousse er én af grundlæggerne af Foodpairing....

Hvordan opnår du den autentiske fornemmelse af bageri?...

Mange forbrugere lever allerede i en ny, ”ustruktureret meal reality”, hvor de erstatter de tre daglige måltider med flere snacks, som de spiser i løb...

Forbrugerne vil gerne både bevare det gamle og tage det nye til sig. De balancerer mellem deres trang til innovation og tradition – og leder efter det...

I en globaliseret verden er folk optaget af at finde en veldefineret identitet. Lokal madkultur er blevet en måde at udtrykke sig på. Som mode, kunst ...

Forbrugerne udviser en klar præference for brød, kager og chokoladekoncepter, der kombinerer sanse- og håndværksmæssige oplevelser med nemhed....

Forbrugerne har en tendens til at småspise mere, når de er på farten. Fødevarer skal derfor i fremtiden generelt være nemmere at tage med og spise. På...

I mange år drejede kvalitet sig fuldt og helt om slutproduktet. Men nutidens forbrugere forventer, at alle dele af fødevareproduktet er af god kvalite...

Er valg af fødevarer et spørgsmål om sundhed eller nydelse? Taste Tomorrow undersøgelsen viser, at forbrugerne ønsker det bedste fra to verdener. De e...

Events

Der er i øjeblikket ingen kommende events.

Magazine

Twitter