Nutricenter

nutricenter Udover smag og tekstur er en balanceret kost en væsentlig faktor for både Puratos og vores samarbejdspartnere på verdensplan.
Vores Nutricenter er et kompetencecenter med tre fokusområder:
  • Innovation: at hjælpe vores kunder med at bruge kostanbefalinger som en drivkraft for innovation ved at undersøge og udvikle innovative fødevarekoncepter med ernæringsmæssige fordele. Vores koncepter er altid testet i forhold til performance og funktionalitet i vores Industrial Patisserie og Industrial Bakery Competence Center samt i forhold til smag (gennem intern sensorisk analyse og ekstern forbruger analyse i vores Sensobus).

  • Kommunikation: at bidrage med informative ressourcer om ernæring, ved at kombinere de nyeste videnskabelige og juridiske informationer med markedsanalyser for at klarlægge markedstrends. 

  • Træning & Forskning: er nutricentrets rygrad, hvor vi udvikler interne synergier sammen med andre eksperter i forbindelse med udvalgte udviklingsområder. 
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om hvad vi kan gøre for dig, så skriv en mail til os på info_dk@puratos.com eller kontakt din Puratos kontaktperson.