Toastbrød

På dette tidspunkt i historien, var syrnet brød et lysere brød som var betragtet værende meget bedre end fladbrød. Der var bare et problem: Placeret i ørkenvarmen i længere perioder, ville brødet blive hård og meget svært at spise. Løsningen? Toastbrød. Det er muligt at toastbrød var en måde hvorpå man kunne bevare brød som værende en smagfuld morgenmadsløsning, fyldt med smør og marmelade. Ved at toaste skriver af brødet kunne det holde sig længere som spiseligt mad. 

 

Puratos ingredienser til at lave

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

Sapore Rigoletto

Hvedefordej i pulverform med 20 syregrader oprindelse fra UK. Dosering 2-3 % på melmængden

Easy Skruebrød

Forblanding med surdej, hørfrø og solsikkekerner. Dosering 33 % på melmængden

O-tentic Origin

Aktiv bageriingrediens baseret på rugsurdej, med oprindelse fra Frankrig. Dosering 4 % på melmængden

Sapore Salome

Flydende rugsurdej indeholdende malt, med 80 syregrader. Oprindelse Danmark. Dosering 1-4 % på hvedebrødstyper, 6-17 % på rugbrødstyper.