Butterdej

Butterdej er lamineret bagværk. Det fremstilles ved at blande hvedemel med vand og tilføje solidt fedtstof (normalvis smør) inden i denne dej. Dejen er foldet flere gange og efterfølgende bagt i ovnen: lagene er syrnet hvilket giver butterdejen en unik tekstur. 

Det kan bruges til at lave flere forskellige typer af rullede deje, men er også basen for tærter og quiche.  

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Ganache

Belgisk chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bage- og frysestabil

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Neutral

Smagsneutral gele, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Ruby

Gele med jordbærsmag, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Classic Briant

Gele med abrikossmag, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral

Smagsneutral gele. Bruges kold, og sprøjtes eller stryges oven på kagen eller tærten. Reagere ved kontakt med syren i de friske frugter.