Pantone

Pantone er et sødt brød, opfundet i Milano i begyndelsen af de 20. århundrede og er normalt fremstillet i julesæsonen. Det har en enkel luftig dej, som er resultatet af flere dages "proofing". 
Dejen er for det meste krydret med kandiserede frugter så som appelsin, lemon og rosiner men kan også findes i andre varianter så som helt enkel eller med chokolade stykker. 

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Neutral

Smagsneutral gele, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Ruby

Gele med jordbærsmag, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Classic Briant

Gele med abrikossmag, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral

Smagsneutral gele. Bruges kold, og sprøjtes eller stryges oven på kagen eller tærten. Reagere ved kontakt med syren i de friske frugter.