Formbrød

Et formbrød er en formet masse af bagt brød. Det er normalt skiveskåret før det spises. 

Puratos ingredienser til at lave

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Softgrain 5 Grains

Hvede, spelt, rugkerner, solsikke og hørfrø der er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Sapore Traviata

Rugsurdej i pulverform med 80 syregrader oprindelse fra Frankrig. Dosering 2-5 % på hvedebrødstyper, 6-10 % på rugbrødstyper.

Sapore Rigoletto

Hvedefordej i pulverform med 20 syregrader oprindelse fra UK. Dosering 2-3 % på melmængden

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Sapore Norma

Mild hvedesurdej i pulverform med 55 syregrader oprindelse fra Italien. Doserting 2-4 %