Rullede deje - åbne

Sødt wienerbrød spises til morgenmad eller som snack i største delen af verden. Dansk wienerbrød er en af det mest velkendte former for åbne rullede deje. I bland alle danske varianter vi kan finde, er der en ting til fælles: deres specielle lag tekstur, hvilket kommer fra den laminerede gær-syrnet dej. 

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Ganache

Belgisk chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bage- og frysestabil

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Neutral

Smagsneutral gele, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Ruby

Gele med jordbærsmag, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Classic Briant

Gele med abrikossmag, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral

Smagsneutral gele. Bruges kold, og sprøjtes eller stryges oven på kagen eller tærten. Reagere ved kontakt med syren i de friske frugter.