Baguette

Baguette er et symbol på franske brød. De er lange og tynde, med en meget blød lys krumme. Opskriften er meget enkel: det indeholder kun hvedemel, vand, gær og salt. Dette brød er normalt spist til morgenmad med smør og marmelade og som tilbehør til måltider. I dag kan vi få flere forskellige varianter af baguettes, såsom surdejs, flerekorns, fuldkornsmel mm... 

Puratos ingredienser til at lave

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Sapore Norma

Mild hvedesurdej i pulverform med 55 syregrader oprindelse fra Italien. Doserting 2-4 %

Sapore Othello

Rugsurdej i pulverform med 200 syregrader oprindelse fra Danmark. Dosering 2-6 % på hvedebrødstyper, 6-10 % på rugbrødstyper.

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

S500

Bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Køl 1-2 dg. Frost 7 dg. Dosering 1-3%

Sapore Aroldo

Mørk rugsurdej i flydendeform med 150 syregrader oprindelse fra Tyskland. Dosering 1-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Opdage vores Baguette opskrifter